SP500 nere vid intressant område att leta omslagsformation 2416-2320.
Efter att ha tagit ut 2630 och framförallt 2580 så blev det ett rejält säljtryck och näst intill fritt fall. Dessa nedställ pågår naturligtvis inte i all oändlighet men det kan vara väldigt svårt att tima en tillfällig botten. Dock så tycker jag att vi nu är i ett område där det finns goda förutsättningar att få in en tillfällig botten och således ett bra läge att börja leta efter omslagsformationer. 200-MA på weekly möter också upp vid dessa nivåer vilket oftast agerar stöd när pris ej varit i närheten på lång tid. För några månader sedan kunde man ha stoppar på 5-10 punkter i SP så känns helt sjukt att ha ett område på hela 80 punkter men i dagens volla är det knappt en dags rörelse ;).
Det jag skulle vilja se ur ett swingtradingperspektiv är en omslagsformation på mindre timeframe vid (omkring) någon av nivåerna 2416, 2356, 2320 för att seda försöka fånga ett ben upp mot 2580 nivån.