(För dig som handlar index via IG eller annan aktör addera +5 punkter på de nivåer jag skriver om)
DAX bröt så upp från sin range och det blev ett rejält uppställ efter den konsolideringen. I och med att den bröt upp ovan 10957 så triggades en bullish setup vilket indikerar 11650. Dock så ska man vara lite försiktig med att lita för mycket på dessa targets utan ta det ett steg i taget och utvärdera allt eftersom beroende på hur pris agerar vid motstånd samt nya stödområden. (rekyler ner)
Just nu befinner sig DAX vid ett motstånd 11225-11265 där även ett kanaltak befinner sig. Är personligen inte så förtjust i diagonala linjer utan föredrar rena stöd / motstånds områden men alltid bra att ha ett getöga på.
Brott av 11265 samt att pris klarar att etablera sig ovan öppnar upp för i första hand 11400 men även nivåer uppe vid 11540 samt target på formation 11650. Dock är DAX rejält överköpt och odds för en rekyl ner alternativt konsolidering är stor.
Större stöd på nedsidan är nu 10986-10957 och därefter 10780. Mindre stöd finns även vid 10900 området. 10680 fortsatt stor och viktig nivå och därefter 10400.

Samtliga index OMXS30, US index samt DAX handlas bullish och så länge ej en vändningsformation sker så är odds att motstånd tas ut och stöd håller. OMX har potential att gå upp mot 1545 i detta uppställ men kommer hänga mycket på hur US index agerar denna vecka.
US index uppe vid nivåer där man absolut ska vara observant på vändningsformationer för ett större ben ner. Än så länge är det en helt normal uppgång i US index vilket ofta sker efter större nedgångar men det som kanske skiljer lite är kraften i denna uppgång. Dock behöver inte det innebära någonting. Se föregående uppställ i februari så ser ni hur kraftiga dessa uppställ kan och oftast blir.
Min tro är att vi åtminstone ska se ett återtest av december low på US index men också troligt med än lägre priser än så. Dock så kan allt hända och det enda vi kan ha full kontroll på är våran riskhantering. Tro mig riskhantering är viktigare än allt annat du kan lära dig.