SP500 är nu uppe vid en större viktig teknisk nivå efter att ha gjort en otroligt stark återhämtning. Detta är ett utmärkt exempel på hur viktigt det är att ALLTID ha en bra riskhantering i sin handel. 
Det som slår mig är att gissningsvis så finns det en sjuhelsikes massa stoppar ovan denna nivå. Alla som kortat denna uppgång och ännu ej stoppat sig har garanterat dessa nivåer som en sista nivå innan man kastar in handduken. Det får en direkt att fundera på hur attraktivt området strax ovan motståndet är samt att det lär finnas en väldigt stor likviditet där ovan. Dock kan man inte förutsätta att nivån kommer att tas ut samt ej heller räkna med att det vänder ner efter att nivån tagits ut. Men ett väldigt intressant område att bevaka noga.
Brott ovan och att pris snabbt faller ner under motståndet kan med stor sannolikhet trigga en större rörelse på nedsidan. Ett brott ovan och zonen håller för ett återtest gör då detta område till ett starkt stöd och således en nivå av betydelse framöver.