Efter flera försök så har OMX äntligen tagit ut sitt motstånd vid 1591 och nästa större nivå på uppsidan är 1621 området. Snabb etablering under 1590 och stor sannolikhet att vi har mer att hämta på nedsidan. Då DAX redan rekylerat 61,8 av sin nedgång så har OMX mycket att ta igen och då troligt att den i alla fall bör orka upp till 1621 för ett test. Möjligt att DAX kommer konsolidera här uppe då den står vid ett större motståndsområde 12206-12266. Tanken är att SP500 också ska kunna ta sig upp till 61,8 området vid 2897 där det avgörs om vi ska få ett nytt ben ner och nya lows eller om det blir nya ath. Svårt att se att OMXS30 kommer hinna ikapp DAX och SP500 då det skulle innebära att OMX skulle hinna ta sig ända upp till 1651. För att det ska ske så krävs nog att DAX fortsätter vidare upp igenom motstånd här uppe samt att US index fortsatt håller sig starka.

Graf ProRealtime via IG vilket är ett utmärkt alternativ i dessa oroliga tider då du kan handla OMX dygnet runt.

Etablering under 1590 och denna är ur spel men än så länge kan den slå in.