Inte helt lätta rörelser igår att navigera efter då 12200 samt demand strax under togs ut utan tillstymmelse till köpare för att därefter bygga en botten vid 12150 och slutligen återigen ta ut motståndet som tidigare var stöd. Just nu har DAX triggat en omvänd HS formation samt skapat demand nere vid stödet 12237-12220. Positivt så länge pris håller sig ovan 12200. På ovansidan är det fortsatt 12313 i det korta vilket har varit en knepig nivå att förlita sig på tidigare. Överlag har DAX varit lite svårare med nivåer nu på slutet där både stöd/motstånd tagits ut utan att respekteras. Men så är det och 30% av trades är och förblir förluster och inget man kan göra något åt bortsett från att ha en bra riskhantering. Utan bra riskhantering så kommer man aldrig kunna vara lönsam över tid inom trading och stoppar är något som man måste kunna ta. Finns inga system i världen som har rätt hela tiden. Man måste också kunna ha en vy men om pris gör si eller så så måste man snabbt kunna ställa om sig och inte sitta fast i ett och samma tänk.
På ovansidan är det supply uppe vid 12340-12360 och därefter öppet upp till motståndet 12410.
Den stora frågan är nu om detta var en botten vi såg igår och att vi nu ska vidare upp mot nya highs ovan 12485. Finns mycket som talar för det och så länge pris håller sig ovan 12200 är det min tro då pris impulserat upp sedan botten sattes.