Kindred har rekylerat ner fint för att näst intill stämma av stödområdet vid 53:-. Mest troligt är nu pris återigen på väg upp för att göra ett nytt test av 60:-. Mindre motstånd finns vid 58:-. Etablering ovan och jag tror vi kommer se en snabb rörelse upp till 60:-.
Etablering ovan motståndet öppnar upp för betydligt högre priser. Men alltid klokast att ta en nivå i taget.

Kindred uppe och testar av större motstånd 60:-
15 Sep, 2019 13:18

Kindred har gått starkt sedan den bottnade nere vid 48 kr och är nu uppe vid sitt första större motstånd 60 kr där odds ökar markant för en rekyl ner. Etablering ovan 60 öppnar upp för större uppgångar mot 71 kr. Positivt ur ta är att uppgången varit relativt långsam och således skapat stödnivåer vilket gör att det är betydligt bättre förutsättningar att vi kan få vidare uppgång efter eventuell rekyl ner. Kindred är väldigt svår att handla i det korta där mindre stöd/motstånd är mycket opålitliga men vid rekyl ner så finns några nivåer som är intressanta. 57-56,38 vilket också är vid stigande trend. Därefter har vi 54,90 och sen större stödområde nere vid 53-52 kr vilket är en väldigt intressant nivå på nedsidan.

Kindred nere och testat av intressant område
18 Aug, 2019 12:18

Kindred har handlats otroligt svagt sedan rapporten och gått ner runt 40% vilket är rätt ovanligt. Just nu har den varit nere vid ett intressant område där vi har både en större AB=CD pattern, fib extension (1,618) samt ett gap. I fredags kom köpare in och drev upp pris ovan 50 och stängde starkt på dagshögsta vilket är ett första tecken på att säljtrycket eventuellt avtagit samt att större aktörer nu börjar tycka att det är bra R/R att kliva in på långsidan. Första större motstånd finns uppe vid 60 kr vilket nu är första target på ovansidan. Etablering ovan 61 kr öppnar upp för 70 kr.
På nedsidan är det föregående low som är viktig och brott av den nivån öppnar upp för stödområde nere vid 46 kr.
Att köpa här eller på svaghet med stopp under fredagens lägsta känns inte helt fel ur ett risk/reward perspektiv. Skulle det vända ner snabbt utan nyheter så finns nästa större stödområde nere vid 46 där man kan göra ett nytt försök med stopp under 43,20 för att sikta på i första hand 60 kr.