Väldigt avvaktande och seg marknad och extra viktigt att hela tiden vara aktiv och skala av vid stöd/motstånd då man annars lätt mister hela stycket. Hittills har det stigande motståndet hållit emot fint där vi man också haft hjälp av supply. Nu har dock det stigande motståndet hunnit stiga så pass mycket att det befinner sig ovan hela supply zonen samt att vi redan testat av supply tre ggr så den zonen känns ej relevant längre. Dock är det stigande motståndet fortsatt av stort intresse på ovansidan och börjar nu närma sig nästa viktiga motståndsområde uppe vid 2252-2257. Håller DAX och US index fortsatt emot sina större stöd på nedsidan så skulle det inte förvåna mig om vi kommer att få ett avgörande test där uppe vilket nu är key på ovansidan. Skulle pris etablera sig ovan det området så ska vi mest troligt upp och sätta nya ath.