DAX fortsätter att gå starkt efter förra onsdagens utbrott ovan motståndsområdet vid 18k där vi fortsatt har högre bottnar samt toppar . Torsdagen bjöd på en lite större rekyl ner mot tidigare utbrottsområdet, lite märkligt att inte 18030 stämdes av kan tyckas. 18k området fortsatt närmsta större intressanta stödområde på daily graf.
I det korta så har vi ett stigande stöd som man kan ha koll på. Personligen så baserar jag ingen handel på enbart dessa utan behöver alltid ett stödområde så man vet vart stoppen ska sättas. Närmsta stöd av vikt finns här vid 18263-18245 och först om det kan tas ut som lite mer negativt i det korta då även det stigande stödet tas ut. I första hand skulle det mest troligt öppna upp för 18150-18133 området. Etablering under det och 18k området återigen i spel på nedsidan.
På ovansidan så finns inget förrän större stigande motståndet samt intressanta nivåer sett från hur fib linar up med större stöd. (se torsdagens analys).
1h graf