Medlemssida

Logga In

 

Saknar du konto så kan du enkelt registrera dig genom att klicka på länken nedan.

Registrera ett nytt medlemsskap

Varför ska jag bli medlem? Min målsättning med denna site är att bygga upp en hel portal med utbildningsvideor, dagliga analyser och strategier som jag använder mig av i min dagliga handel. Som medlem kommer du att få tillgång till utbildningsvideor inom olika områden som Supply/Demand (Hur man identifierar och använder de zoner som jag handlar på samt delar med mig av på Twitter.). Hur du identifierar viktiga större nivåer i marknaden vilket kommer hjälpa dig att läsa av vart marknaden med stor sannolikhet är på väg samt bli en bättre swingtrader. Hur du hanterar din risk och hur du ska agera för att inte åka på stora förluster vilket är det absolut viktigaste området inom trading. (Video om riskhantering och hur du på ett enkelt sätt kan planera dina trades). Med hjälp av denna video så kommer du få jobba hårt för att tömma ditt konto. Strategier som går ut på att identifiera när köpare/säljare hamnar fel och hur du kan utnyttja det till din fördel. The Trap (video). Flera videos om ren teknisk analys som jag anser fungerar i marknaden. (Fibonacci Retracements, Fibonacci Extensions, Rotation Candles (Lär dig att se vilken sida som (säljare/köpare) dominerar och hur du läser av när du har en edge att gå kort eller lång i marknaden.)) Dagliga marknadsanalyser på index som DAX, SP500, OMXS30, EURUSD, WTI. Marknadsanalyser i videoformat där jag går igenom ovan marknader i en längre detaljerad video varje helg. Du får även tillgång till en mobilapp där du enkelt kan läsa marknadsanalyser, titta på videoanalyser och samtliga utbildningsvideor samt även få notiser vid nya inlägg så du inte missar något. Kostnaden är 189:- per månad och med största sannolikhet kommer du får tillbaka denna insats endast genom att ta del av mina marknadsanalyser. Ni som följt mig på Twitter vet att dessa har varit lönsamma att följa. Du kan när som helst avregistrera dig inne på Mitt Konto som inloggad.

Ny video Rangehandel som visar hur man identifierar en range samt hur man ska agera i dessa situationer. När marknaden går in i en range så tar den över supply/demand, stöd/motstånd samt fibonacci vilket ofta leder till förvirring och ett flertal förlustaffärer på rad. Att lära sig identifiera en range i tidigt skede är av stor vikt och ger dig ytterligare en edge i din handel.
Ny video Divergens där jag går igenom hur man identifierar divergens mot pris och hur man kan utnyttja det med hjälp av RSI, Stochastisk
Ny video Struktur där jag går igenom hur man identifierar Stöd/Motstånd och hur man kan utnyttja det för att få en bättre förståelse vart köpare/säljare finns. Denna metod fungerar lika bra på aktier som index och valuta. Ny video Trading The Trend vilket är en video som lär dig att hantera trender och förstå hur de fungerar samt vart i trenden pris befinner sig. Med hjälp av denna video så kommer du få en bättre förståelse för hur du ska tänka och planera dina trades samt spå kommande större rörelser. Att handla med trenden är i sig en edge men man måste också förstå i vilken trend marknaden befinner sig i utifrån den timeframe man handlar på och på så vis hålla sig på rätt sida vilket ibland inte är det lättaste. Ny video Rotation Candle som tar upp hur man kan identifiera köpare / säljare i marknaden. Ny video Trading With Zones som tar upp hur man identifierar och handlar på zoner. Ny strategi (Video) “The Trap” som tar upp hur man kan utnyttja säljare/köpares misstag. Ny video som tar upp hur man identifierar viktiga nivåer i marknaden samt blir en bättre swingtrader. Ny videoserie är nu under uppbyggnad där jag steg för steg går igenom och lär ut det som jag anser är viktigt att kunna inom teknisk analys för att bli en bättre trader inom både swingtrading och daytrading. Videorna tar upp följande områden: 1: Fibonacci Retracements (Klar och publicerad) 2: Fibonacci Extensions (Klar och publicerad) 3: Struktur 4: Rotation Candle 5: AB=CD Pattern (Klar och publicerad)