Logga In

 

Saknar du konto så kan du enkelt registrera dig genom att klicka på länken nedan.

Registrera ett nytt medlemsskap

Varför ska jag bli medlem? Min målsättning med denna site är att bygga upp en hel portal med utbildningsvideor, analyser sett från ett swingtrading-perspektiv och strategier som jag använder mig av i min dagliga handel. Som medlem kommer du att få tillgång till utbildningsvideor inom olika områden som Supply/Demand (Hur man identifierar och använder de zoner som jag handlar på samt delar med mig av på Twitter.). Hur du identifierar viktiga större nivåer i marknaden vilket kommer hjälpa dig att läsa av vart marknaden med stor sannolikhet är på väg samt bli en bättre swingtrader. Hur du hanterar din risk och hur du ska agera för att inte åka på stora förluster vilket är det absolut viktigaste området inom trading. (Video om riskhantering och hur du på ett enkelt sätt kan planera dina trades). Med hjälp av denna video så kommer du få jobba hårt för att tömma ditt konto. Strategier som går ut på att identifiera när köpare/säljare hamnar fel och hur du kan utnyttja det till din fördel. The Trap (video). Flera videos om ren teknisk analys som jag anser fungerar i marknaden. (Fibonacci Retracements, Fibonacci Extensions, Rotation Candles (Lär dig att se vilken sida som (säljare/köpare) dominerar och hur du läser av när du har en edge att gå kort eller lång i marknaden.)) Marknadsanalyser på index DAX, SP500, OMXS30, NASDAQ, GULD. Marknadsanalyser i videoformat där jag går igenom ovan marknader i en längre detaljerad video näst intill varje helg. (OMXS30, DAX, SP500, NASDAQ, GULD) Kostnaden är 189:- per månad och du kan när som helst avregistrera dig inne på Mitt Konto som inloggad.

29 videos där jag går igenom Supply/Demand, Stöd/motstånd, Riskhandering, Identifiera rörelsemönster, Swingtrading, Handla med trenden, Köp/Sälj teknik, Likviditet, Handla på utbrott, Psykologi samt lära sig tänka i sannolikheter, Rangehandel, Divergens, Fibonacci Retracements, Fibonacci Extensions, Rotation Candle.

Över 150 videoanalyser där man kan gå tillbaka och titta på för att se hur utbildningsmaterialet användas löpande i de olika marknaderna.