Videoteket

Stöd och motstånd – betydligt viktigare än många tror

I den här videon går jag igenom hur man kan få en betydligt bättre edge och framförallt bättre risk/return genom att använda sig av större stöd/motståndsområden.

Likviditet

En video som visar hur du identifierar likviditetsområden och hur de fungerar samt varför de skapas. Detta är A & O att ha med i sin tradingarsenal då du vill vara på samma sida som de större aktörerna och ej vara den som hela tiden blir utstoppad och lurad vid dessa områden.

Tre viktiga områden för att bli en bättre trader

I denna video går jag igenom tre viktiga områden som jag anser är av stor vikt. 1. Teknisk analys 2. Psykologi 3. Riskhantering
Jag går igenom dessa tre områden genom att använda mig av en enkel tradingstrategi baserad på att köpa och sälja stöd/motståndsområden.

Vad är teknisk analys och vad har man det till?

I den här videon så pratar jag om teknisk analys och hur man kan använda sig av den för att få en bättre edge samt risk/reward ur ett swingtrading perspektiv.

Del 2 av Vad är teknisk analys och vad har man det till?

I den här videon så pratar jag om teknisk analys och hur man kan använda sig av den för att få en bättre edge samt risk/reward ur ett swingtrading perspektiv.

Del 3 av Vad är teknisk analys och vad har man det till?

I den här videon så pratar jag om teknisk analys och hur man kan använda sig av den för att få en bättre edge samt risk/reward ur ett swingtrading perspektiv.

Varför hoppar vi från strategi till strategi?

I den här videon så pratar jag om varför vi har ett så starkt begär att hoppa från strategi till strategi.
Känner du igen dig? I så fall kanske jag har svaret på hur du ska komma vidare och börja fokusera på att bli riktigt duktig på en strategi.

Att skapa en edge över tid

IG webinar där jag går igenom hur man metodiskt sett från ett tekniskt perspektiv skapar en edge över tid.

Förutspå större rörelser i marknaden

Lär dig att förutspå marknadens större rörelsemönster med hjälp av Fibonacci.

Stöd/Motstånd

En video som visar hur man på ett enkelt sätt kan planera sina trades och ta fram stöd/motstånd utifrån ett swingtrading perspektiv samt identifiera viktiga nivåer i marknaden med hjälp av stöd/motstånd samt supply/demand.

Harmonic Patterns AB=CD

En video som visar hur Harmonic Patterns (AB=CD) även kallad för Measured Move fungerar. I denna video går jag igenom hur man använder (AB=CD) för att på ett enkelt sätt kunna förutspå vart marknaden eventuellt kan tänkas ta vägen.
Measured Move i kombination med stöd/motstånd, struktur ger ett väldigt bra komplement till din dagliga trading.

Entry & Exit teknik

Ett vanligt problem i trading är att man fokuserar 100% på att hitta de perfekta entry nivåerna men glömmer bort att fokusera på den minst lika viktiga exit strategin. Detta kan vara den avgörande skillnaden för att vara lönsam eller ej.

Riskhantering i volatil marknad

Går igenom och ger lite tips på hur man kan tänka för att skydda sitt kapital vilket är extra viktigt i dagens volatila marknad samt hur man undviker att konstant bli utstoppad när vollan ökar.

Liquidity Pools And Stop Orders

En video som visar hur man kan identifiera likviditetspooler samt hur man kan agera för att öka sannolikheten att man håller sig på rätt sida, dvs på samma sida som de större aktörerna.
Vi tar även en snabb titt på hur man kan identifiera stöd & motståndszoner med hjälp av wicks.

Trading With The Trend

Går igenom hur marknaden vanligtvis rör sig tekniskt och utifrån det förstå när man har oddsen på sin sida för att hålla en position för en lite längre resa samt när man absolut inte har odds på sin sida och då bör handla endast mellan stöd/motstånd.

Psykologi & Risk

Tar en liten titt på SP500 (2019-11-30) och benar ut lite hur man kan tänka för att våga gå med trenden även om man tycker det gått upp eller ner på tok för mycket. Psykologiskt kan det vara väldigt jobbigt att ta position i en rekyl i ett index som gått upp/ner väldigt mycket. Men allt handlar som vanligt om att ha full koll på sin risk i varje trade. Har man det så behöver man inte bry sig om vart börsen befinner sig och man kommer också att sluta oroa sig över kommande större rörelser.

ProScreener

En video där jag går igenom hur man på ett enkelt sätt kan sätta upp sina egna screeners så man snabbt kan scanna av hela marknaden efter setuper man är intresserad av.

När kan man förvänta sig nya highs i marknaden?

En video där jag går igenom när man kan förvänta sig att få nya highs i marknaden (intradag) respektive när man ska vara nöjd och ta hem vinst.

ProScreener & Teknisk analys

Teknisk analys av LEO, BETSSON, KIND samt SHB och NDA. Tipsar även ProScreener vilket kraftigt förenklar det dagliga arbetet med att hitta attraktiva aktier.

Reverse Head And Shoulders

Går igenom hur huvud skuldra formationer fungerar samt hur man kan tänka och agera för att få en väldigt bra risk/reward.

Swingtrading VS intradagshandel

IG webinar där jag går igenom hur jag planerar min swing och intradagshandel

Lunchwebinar med IG Sverige

Pratar om teknisk analys samt ger två konkreta tips som du kan använda dig av i din handel för att få en bättre edge.
OMXS30, DAX, SP500, EURUSD