Videoteket

Stöd/Motstånd

En video som visar hur man på ett enkelt sätt kan planera sina trades och ta fram stöd/motstånd utifrån ett swingtrading perspektiv samt identifiera viktiga nivåer i marknaden med hjälp av stöd/motstånd samt supply/demand.

Liquidity Pools And Stop Orders

En video som visar hur man kan identifiera likviditetspooler samt hur man kan agera för att öka sannolikheten att man håller sig på rätt sida, dvs på samma sida som de större aktörerna.
Vi tar även en snabb titt på hur man kan identifiera stöd & motståndszoner med hjälp av wicks.

Harmonic Patterns AB=CD

En video som visar hur Harmonic Patterns (AB=CD) även kallad för Measured Move fungerar. I denna video går jag igenom hur man använder (AB=CD) för att på ett enkelt sätt kunna förutspå vart marknaden eventuellt kan tänkas ta vägen.
Measured Move i kombination med stöd/motstånd, struktur ger ett väldigt bra komplement till din dagliga trading.

Riskhantering i volatil marknad

Går igenom och ger lite tips på hur man kan tänka för att skydda sitt kapital vilket är extra viktigt i dagens volatila marknad samt hur man undviker att konstant bli utstoppad när vollan ökar.

Spike & Channel

En video som visar hur man kan använda sig av en Spike & Channel formation för att ta entry med låg risk och bra risk/reward.

ProScreener

En video där jag går igenom hur man på ett enkelt sätt kan sätta upp sina egna screeners så man snabbt kan scanna av hela marknaden efter setuper man är intresserad av.

Marknadsanalys 2018-08-12

Marknadsanalys 2018-08-12 OMXS30, DAX, SP500, EURUSD, Olja(WTI)

Marknadsanalys 2018-08-05

Marknadsanalys 2018-08-05 OMXS30, DAX, SP500, EURUSD, Olja(WTI)

Marknadsanalys 2018-07-08

Marknadsanalys 2018-07-08 OMXS30, DAX, SP500, EURUSD, Olja(WTI)